Oppassen via 24NANNIES. Wat kan je verwachten?

Het werk via 24NANNIES flexibel, leuk en bovendien krijg je een goed uurtarief. Maar wat houdt werken voor 24NANNIES precies in?

De voordelen van werken via 24NANNIES:

  • Je verdient altijd het best mogelijke tarief
  • Je werkt met de allerleukste klanten die onze nannies van de best mogelijke werkplekken voorzien
  • Je kunt werken op (vaak high end) evenementen, waar je naast een topervaring ook sociaal helemaal tot je recht komt
  • Samen werken met vriendinnen is heel vaak mogelijk
  • Oneindig veel mogelijkheden om te werken in Nederland, Ibiza, Dubai, Marbella, Aruba, Bonaire, Curacao, Italie, en ga zo maar door..
  • Wij bieden verschillende doorgroeimogelijkheden tot Persoonlijk Assistent, Travel Nanny, als Gastouder of als Supervisor van andere nannies op evenementen
  • Als je via ons oppast, maak je onderdeel uit van een groot netwerk van nannies en ouders welke weer nieuwe mogelijkheden tot persoonlijke groei bieden
  • Via ons zusje 24AROUND bieden wij de allermooiste banen aan voor wie wil doorgroeien (ook veel aanbod in het buitenland).
  • Wij bieden HEEL VEEL WERK!

Zoals je hierboven ziet, is het werk via 24NANNIES flexibel, leuk en bovendien krijg je een goed uurtarief. Maar wat houdt werken voor 24NANNIES precies in? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Als je na een intake en screening ingeschreven staat in het netwerk van 24NANNIES, kun je verschillende klussen aannemen. Je reageert alleen op de oppasklussen die jij leuk vindt en die plaatsvinden op de dagen en tijden wanneer jij kunt. Erg flexibel dus! Via de vacaturepagina vind je de klussen die je via ons kunt doen.

Processed with VSCO with m5 preset

Incidentele oppasklussen

Dit zijn oppasaanvragen die gaan over één of meerdere dagen, maar die niet over een langere periode gaan. Zo kunnen ouders een avondje uit willen of een dag moeten werken. Zij doen een aanvraag bij ons, waarna jij een pushbericht krijgt met alle informatie over de klus (de datum, tijd, globale locatie en eventuele andere vereisten). Als je voldoet aan de eisen voor deze klus, plannen we je bij het gezin en kun je kennismaken met de ouders en kinderen. Wat er van je verwacht wordt tijdens het oppassen verschilt: als je ’s avonds oppast, zullen de kinderen soms slapen en in andere gevallen moet je ervoor zorgen dat ze douchen en ze gaan slapen. Overdag haal je ze vaak op van school en ga je bijvoorbeeld met ze naar de speeltuin of kinderboerderij (kijk hier voor tips in Haarlem). Ook kan het voorkomen dat aan je gevraagd wordt om wat kleine huishoudelijke taken te doen. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met het gezin.

Vaste oppasklussen

Bij vaste oppasklussen pas jij voor langere tijd bij een gezin op en dit vaak op vaste dagen in de week (bijvoorbeeld elke maandag- en woensdagmiddag). Dit kan om een paar maanden, maar ook om een heel schooljaar gaan. Je taken zijn in principe hetzelfde als bij incidentele oppasklussen. Het fijne aan vaste oppasadressen is dat je echt een band met de kinderen en het gezin krijgt en dat je voor lange tijd financiële zekerheid hebt. Wij krijgen dagelijks nieuwe aanvragen voor vaste klussen binnen. Dus lijkt je dit wat? Meld je dan gelijk aan! Naast de vaste oppasklussen kun je, mits het uitkomt, altijd nog incidentele klussen aannemen om wat extra geld te verdienen. Ideaal voor tijdens een tussenjaar!

Oppassen tijdens evenementen

Je kunt er ook voor kiezen om een dag een eventnanny te zijn. Dit houdt in dat je tijdens een evenement (denk hierbij aan een verjaardag, bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest) een dag of dagdeel de kinderen zult vermaken. Dit is dus in mindere mate oppaswerk, maar het gaat meer om het feit dat je de ouders ontlast door de zorg voor de kinderen uit handen te nemen. Zo kun je samen tekenen, knutselen of een spelletje doen. Het voordeel is dat het uurtarief voor deze klussen doorgaans hoger is, omdat je vaak meerdere kinderen tegelijk onder je hoede hebt.

Doorgroeimogelijkheden

Naast deze klussen bieden wij ook verschillende doorgroeimogelijkheden. 24NANNIES heeft meerdere partners in de kinderopvang, bij gastouderbureaus en in de horeca. Zo kun je bijvoorbeeld bij erg goede BSO’s aan de slag of, als je de juiste kwalificaties hebt, werken bij een gastouderbureau. Mocht je dit wat vinden, meld je dan aan en laat ons weten wat voor werk je zoekt!

Hulp nodig?