Een vaste oppas tijdens de Coronapandemie

Tijdens corona is het ook fijn om wat extra hulp in te schakelen zodat alles blijft lopen als voorheen.

Werk je thuis, terwijl je kinderen ook thuis zijn? Of heb je een vitaal beroep en breng je je kinderen liever niet naar de kinderopvang? In dat geval biedt een vaste oppas aan huis van 24NANNIES uitkomst. Deze nanny zorgt voor veel rust en stabiliteit voor je gezin. Hier profiteren niet alleen je kinderen van, maar ook jij kan hierdoor beter je werk doen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is intro-back-2-1024x682.jpg

Een vaste nanny kan zowel oppassen terwijl jij thuis bent als wanneer je op je werk bent. De vaste oppas zorgt voor de kinderen, maar pakt ook vaak huishoudelijke klussen op. Denk hierbij aan het bereiden van een maaltijd, wassen en schoonmaken. Voordat de nanny bij je komt oppassen, spreek je duidelijk af wat voor werkzaamheden de nanny precies gaat uitvoeren. 

Voordelen vaste oppas aan huis

Een vaste nanny aan huis is dus een echte thuiswerkhulp, die je ondersteunt bij huishoudelijke taken en ervoor zorgt dat je meer rust hebt om je werk goed te kunnen doen. Daarnaast weet je zeker dat er goed voor je kinderen gezorgd wordt. Een oppas aan huis tijdens de corona-crisis is voor veel mensen de beste keuze. Jij en de kinderen hoeven namelijk minder te reizen en zijn gewoon thuis, wat de kans op een besmetting kan verkleinen. 

Een vaste oppas vinden

24NANNIES helpt je graag bij de zoektocht naar een vaste oppas. We begrijpen dat het in deze tijd belangrijk is dat je elke keer hetzelfde gezicht ziet. Jij en je kinderen weten hierdoor precies wie er komt en bovendien beperk je het aantal sociale contacten. De nannies van 24NANNIES hebben veel ervaring met oppassen aan huis, ook op baby’s en kleinere kinderen. Meer informatie over een oppas aan huis vind je op deze pagina. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Hulp nodig?