De oppasservice die je leven als drukke ouder makkelijker maakt

24NANNIES biedt de allerleukste en kwalitatief beste kinderoppas. Maar waarom maken gezinnen zo graag gebruik van onze diensten? En hoe vinden de kinderen het? Wij vroegen het aan één van de mama’s.

Het aantal gezinnen dat ingeschreven staat bij 24NANNIES groeit met de dag. Begrijpelijk, want 24NANNIES neemt alle oppaszorgen uit handen. Morgen of aankomende zaterdag een oppas nodig? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat er een geschikte nanny klaar staat. Maar waarom maken gezinnen zo graag gebruik van onze diensten? En hoe vinden de kinderen het? Wij vroegen het aan één van de mama’s, die met veel plezier gebruik maakt van 24NANNIES.

Hoe ben je in aanraking gekomen met 24NANNIES?

Onze kinderen zaten bij een hele lieve gastouder, die we gevonden hadden bij ‘Kinderopvang Midas’. Aangezien ik voor mijn werk als violiste nogal eens op reis moet en op wisselende tijden werk, vroeg ik Midas of ze een oppas ‘op maat’ kenden. Iemand die soms buiten kantoortijden last minute kan inspringen. Zij raadden mij hun partner 24NANNIES aan. Het contact was dus snel gelegd.

Waarom kies je voor 24NANNIES in plaats van andere oppascentrales?

Zoals ik hierboven al zei, moet ik voor mijn werk vaak op reis en werk ik regelmatig in het weekend en ’s avonds. Mijn man is ook veel aan het werk en ik moet soms op het laatste moment op pad.

Het fijne aan 24NANNIES is dat ik dankzij deze oppascentrale zelfs altijd op het laatste moment een oppas kan vinden. Ze hebben heel veel nannies in hun netwerk, zodat ze altijd een oppas voor ons vinden. Die wetenschap geeft ons enorme rust. Ook is 24NANNIES zeer coöperatief als we bijvoorbeeld aangeven dat we regelmatig een bepaalde favoriete oppas willen. Het is prettig om persoonlijk contact te hebben en samen oplossingen te vinden voor betaling en onvoorziene oppasklusjes!

Hoe ervaren je kinderen onze nannycare?

Mijn kinderen (van drie en vijf jaar) vinden het altijd leuk als de oppas komt en zijn echt dol op haar (dat is trouwens geheel wederzijds!). Ze juichen altijd als ze weer voor de deur staat. Als ze een tijdje niet komt, vragen ze zelfs waar ze blijft!

Wat is volgens je kinderen het leukste dat een oppas met ze heeft gedaan?

De oppas neemt ze vaak mee naar het zwembad om wat te badderen. Dat vinden ze heerlijk. Ze gaat sowieso graag en veel met ze op pad: naar de speeltuin, voorstellingen, marktjes et cetera. Ze is zelfs met de kindjes een keer mee geweest naar een concert van mij in het concertgebouw in Amsterdam!

Wat zou je aan ouders, die nog niet bij 24NANNIES ingeschreven staan, willen meegeven?

Ik heb 24NANNIES al vaak doorgegeven aan collega-ouders! Als je zoekt naar flexibele en persoonlijke oplossingen voor een oppas, moet je wat mij betreft bij 24NANNIES zijn.

Enthousiast geworden?

Besteed jij ook veel tijd en aandacht aan het regelen van een (last minute) oppas? 24NANNIES kan je hierbij helpen. Na de inschrijving van je gezin kun je vrijwel elk moment van de dag een aanvraag indienen en zorgen wij in bijna alle gevallen voor een geschikte nanny. Heb je morgenochtend een oppas nodig? 24NANNIES zorgt ervoor. Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden, zowel met de ouders als de oppassers, zodat duidelijk is wat de wensen zijn en we altijd een geschikte oppas kunnen vinden.

Momenteel zijn wij onder meer actief in de omgeving Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Bosch met een groot netwerk van oppassers. Klik hier om je in te schrijven en hier om contact met ons op te nemen.

Hulp nodig?