De beste hotspots op Ibiza met kinderen

De leukste luxe hotspots op Ibiza voor je op een rijtje, waar je ook erg goed met kinderen heen kunt gaan.

Een azuurblauwe zee, een warme zon en lekker eten en drinken. Ibiza herbergt vele plaatsen waar je helemaal tot rust kunt komen tijdens je vakantie. En ook met kinderen zijn er genoeg plekken waar jullie een geweldige tijd kunnen beleven. Wij zetten de leukste luxe hotspots op Ibiza voor je op een rijtje, waar je ook erg goed met kinderen heen kunt gaan.

Tanit Beach Ibiza, Platja d’en Bossa

Aan een mooi zandstrand ten zuiden van Ibiza-stad ligt de beachclub Tanit Beach Ibiza. Je kunt hier heerlijk relaxen en ook erg goed eten met uitzicht op de zee. Deze strandtent heeft daarnaast een leuke kidscorner, waar je kinderen lekker kunnen spelen.

Musset Cafe, Santa Gertrudis

Het gezellige Musset Cafe heeft een fijn terras, waar je kunt genieten van lekkere drankjes en hapjes. Tegenover dit terras ligt bovendien een leuke speeltuin, zodat de kinderen dicht bij kunnen spelen. Vanaf het terras kun je de kinderen goed in de gaten houden, terwijl jij met je hoofd in de zon zit.

Can Mimosa, Santa Gertrudis

Een andere fijne plek in Santa Getrudis is Can Mimosa, dat vlak bij Musset Cafe te vinden is. Dit vrij nieuwe restaurant is gevestigd in een prachtig historisch gebouw. Je kunt met je kinderen gaan zitten in de groene binnentuin, die omheind is. Ook is er een speciale kinderhoek, waar de kleintjes kunnen spelen. Het eten is erg lekker en de ingrediënten komen van het eiland of uit hun eigen moestuin. Daarnaast is er een boetiekje waar je kunt shoppen.

Chiringuito Las Dalias, Platja es Figueral

Het restaurant Chiringuito Las Dalias ligt aan het fijne strand van de plaats Es Figueral, aan de oostkant van het eiland. Vanaf het terras van dit restaurant heb je een goed zicht op het strand, zodat je je spelende kinderen in de gaten kunt houden. Op de kaart staan vele Spaanse lekkernijen, zoals Jamon Iberico, Patatas Bravas en Tortillas.

El Chiringuito, Playa Es Cavallet

Op de zuidpunt van het eiland ligt de sfeervolle beachclub El Chiringuito. De koks werken zoveel mogelijk met lokale ingrediënten en maken onder meer goede salades en diverse risotto’s. Ook is er een apart menu voor de kleintjes, waar onder andere pasta en een kleine burger op staan. Speciaal voor de kinderen is er Little Chiringuito, een gedeelte van de beachclub waar de kids kunnen tekenen, spelen en armbanden kunnen maken.

Jockey Club, Playa Salinas

Een andere fijne beachclub die in de buurt van El Chiringuito ligt, is Jockey Club Salinas. Je kunt hier samen heerlijk ontspannen op het strand. Er wordt bovendien op het strand geserveerd (tegen een meerprijs), waardoor je dicht bij je kinderen kunt blijven als ze op het strand spelen. Op het menu staan onder andere klassiekers zoals gazpacho, maar ook salades en veel visgerechten. Kinderen kunnen een pizza, calamares of een hamburger bestellen.

Hulp nodig?