Dankzij 24NANNIES een zorgeloze zondagmiddag

Geniet van een onbezorgde tijd met de uitgebreide service van 24NANNIES.

Een heerlijke lazy sundayafternoon. Jullie genieten samen van de lekkerste speciaalbieren, beste wijnen en bijzondere borrelhapjes. Maar ook je kinderen hebben een topdag. Ze doen spelletjes, knutselen of luisteren naar een spannend verhaal. Klinkt als muziek in de oren, toch? Maar dit bestaat echt! De eventnannies van 24NANNIES zijn niet alleen te vinden bij verschillende horecagelegenheden, maar ook bij een feestje thuis. Zo hebben niet alleen de ouders een heerlijke dag, maar de kinderen net zo goed.

Bij verschillende horecazaken hebben wij een speelhoek ingericht, waar onze nannies urenlang de kinderen kunnen vermaken. Deze hoek varieert van een simpele knutselhoek met spelletjes tot aan springkussens en waterglijbanen. Zo kunnen jullie samen in alle rust genieten van elkaar en de heerlijke kaart, terwijl jullie toch met zijn allen op stap zijn. Lijkt je dit wat? Kom dan naar de verschillende locaties in Haarlem en Amsterdam. Of vraag direct zelf een eventnanny aan voor jouw evenement. En houd de site in de gaten! Er komen maandelijks nieuwe locaties bij.

Radion

Bij Radion in Amsterdam-West zorgen de kinderbegeleidsters elke zondagmiddag voor genoeg vermaak. Zo wordt er vaak geschilderd of kunnen je kinderen spelen in de leukste binnenspeelplaats van Amsterdam. De livemuziek en gezellig ambiance maken dit niet alleen voor de kinderen een leuke tijd.

Waar: Louwesweg 1, Amsterdam
Wanneer: Elke zondag van 14 tot 19 uur.

Vier je een feestje thuis? Ook dan kan 24NANNIES voor een topdag zorgen!

Tijdens een huwelijk, verjaardag, werkborrel of andere reden voor een feestje kunnen de nannies van 24NANNIES urenlang de kinderen vermaken. Terwijl de ouders een drankje drinken en het gezellig hebben met elkaar, zullen ook de kinderen deze dag nooit vergeten. Wij bieden deze begeleiding onder andere aan bij Meijer aan Zee en Rapa Nui in Zandvoort, maar ook bij jullie thuis. De met zorg geselecteerde begeleidsters doen de leukste spelletjes en activiteiten met de kinderen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over eventnannies van 24NANNIES, of vraag direct je eventnanny aan via het formulier.

Hulp nodig?