24NANNIES nu ook actief in Leiden!

24NANNIES neemt al die zorgen uit handen en zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken als je onverwachts moet werken of een avondje uit wil. Nu ook actief in Leiden.

Goed nieuws voor ouders in Leiden en omgeving! 24NANNIES is al meerdere jaren actief in de regio’s Haarlem en Amsterdam om ervoor te zorgen dat ouders op elk gewenst moment beschikken over een oppas. Sinds kort zijn we echter ook actief in de regio Leiden met een erg leuk team van gescreende nannies. Dus heb je ook zo’n moeite om een geschikte oppas voor je kinderen te vinden? 24NANNIES neemt al die zorgen uit handen en zorgt ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken als je onverwachts moet werken of een avondje uit wil. Ook als je in Oegstgeest woont kunnen we je van dienst zijn.

Hoe werkt een oppas aanvragen bij 24NANNIES?

Heel simpel. Je schrijft je voor €15 als gezin in bij 24NANNIES en na een kort kennismakingsgesprek kun je oppasaanvragen bij ons indienen. Dit kan zowel via de online boekingstool als via een van onze planners, die zeven dagen per week te bereiken zijn. Als we een geschikte nanny voor je gevonden hebben, koppelen we haar aan jouw gezin. De kosten voor zo’n ad hoc bemiddeling bedragen €15 per keer.

Heb je een vaste oppas nodig?

Als je graag een oppas voor een langere periode wil op vaste tijden in de week, kan de ideale match even duren. Onze pool van nannies bestaat voornamelijk uit studenten, die erg flexibel zijn, maar zich niet altijd voor langere tijd kunnen vastleggen. Maar maak je geen zorgen. Als we de ideale match niet vinden, brengen we ook geen kosten in rekening. Heb je een vaste aanvraag voor een oppas? Neem dan contact op met onze planning en wij zullen onze uiterste best doen om een geschikte oppas te vinden.

24NANNIES vindt het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met de ouders en de oppas, zodat de wensen van beide partijen erg duidelijk zijn. Hierdoor kunnen wij beter de ideale match vinden en zullen we makkelijker aan bepaalde wensen kunnen voldoen.

24NANNIES is momenteel verder actief in de volgende steden en dorpen:

Regio Haarlem: Aerdenhout, Bloemendaal, Bentveld, Heemstede, Haarlem, Overveen, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang en Zandvoort.
Regio Amsterdam: Amsterdam & Amstelveen
Regio Hoofddorp: Hoofddorp & Nieuw-Vennep

Nanny worden?

Wij zijn ook op zoek naar nannies die in de regio Leiden op willen passen via 24NANNIES. Heb je interesse? Stuur dan hier een verzoek naar onze nanny scouts!

Hulp nodig?