Woon je in Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Vanaf nu zorgt 24NANNIES voor de ideale oppas

24NANNIES is nu ook actief in Hoofddorp en Nieuw-Vennep! Dus moet je onverwachts werken of wil je gezellig met zijn tweeën uit eten? 24NANNIES zorgt binnen de kortste keren voor een geschikte en gescreende oppas.

Nadat we dit jaar al uitgebreid zijn naar de regio Leiden, komt daar nu een nieuw gebied bij: de regio Hoofddorp. Momenteel vallen hier zowel Hoofddorp als Nieuw-Vennep onder. Dus moet je onverwachts werken of wil je gezellig met zijn tweeën uit eten? 24NANNIES zorgt binnen de kortste keren voor een geschikte en gescreende oppas, zodat jij met een gerust hart op stap kunt. Dit lukt zelfs nog binnen 24 uur! 24NANNIES vindt het belangrijk dat persoonlijk contact voorop staat, zowel met het gezin als met de oppas zelf. Op deze manier vinden wij vrijwel altijd een geschikte match.

Hoe boek ik een oppas in Hoofddorp of Nieuw-Vennep via 24NANNIES?

Heel simpel. Je schrijft je eerst als gezin in bij 24NANNIES via deze link. Na een kennismakingsgesprek en het betalen van deze eenmalige kosten kun je onbeperkt oppasaanvragen bij ons indienen. Dit kan zowel online via de site als via een van onze planners. In bijna alle gevallen lukt het ons om een geschikte nanny te vinden, zowel overdag als ’s avonds, door de week en in het weekend. Heb je een spoedaanvraag? Dan kun je het beste even bellen. In de meeste gevallen lukt het ons ook om op het laatste moment een oppas te vinden. We doen in ieder geval onze uiterste best! Voor de prijzen kun je naar de prijspagina gaan.

Een vaste oppas nodig?

Wij kunnen ook voor een vaste oppas die voor langere tijd oppast zorgen. Wij werken veel met studenten die erg flexibel zijn, maar zich soms moeilijk langere tijd kunnen vastleggen. Daarom kan de ideale match voor een vaste oppas iets langer duren. Maar geen zorgen. Wij brengen pas boekingskosten in rekening als we een oppas aan je gezin hebben gekoppeld. In de tussentijd kun je altijd incidentele oppasaanvragen indienen.

Wil je zelf graag oppassen?

Als je graag onderdeel uit wilt maken van het netwerk van oppassers van 24NANNIES kun je hier een bericht achterlaten bij onze nanny scouts. Wij zijn op zoek naar flexibele nannies, maar ook naar nannies die zich voor langere tijd kunnen vastleggen. Dus lijkt het je wat om tijdens je studie, naast je werk of tijdens een tussenjaar wat extra’s te verdienen? Laat het ons weten!

24NANNIES is verder actief in de regio Haarlem en Amsterdam in dorpen en steden zoals: Aerdenhout, Amstelveen, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort.

Hulp nodig?