24NANNIES breidt uit naar Brabant!

Vanaf nu zorgt 24NANNIES in brabant ook voor een betrouwbare en goed gescreende oppas aan huis.

24NANNIES blijft groeien en streven naar landelijke dekking. Daarom breiden wij nu uit naar de provincie Brabant! Vanaf nu kunnen wij zorgen voor een betrouwbare en goed gescreende oppas in Den Bosch en omgeving, Eindhoven en omgeving en Tilburg en omgeving. Zo kunt u onbezorgd een avondje uit, uit eten met vrienden of familie of een dagje werken. Dankzij onze lieve nannies weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw kinderen.

Het aanvragen van een nanny

Het aanvragen van een babysitter bij 24NANNIES is kinderspel. Stap één is het inschrijven via deze link. Nadat u de eenmalige inschrijfkosten heeft betaald, kunt u zonder enige beperkingen een oppas aanvragen bij 24NANNIES. Onze nannies staan zeven dagen per week voor u klaar, zowel overdag als ’s nachts. Bovendien kunnen onze event nannies ook tijdens een feest of ander evenement op de kinderen passen.

Bij 24NANNIES staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We horen graag wat er speelt in het gezin, zodat we de meest geschikte nanny voor u kunnen vinden. Al onze nannies zijn persoonlijk gescreend en beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG) en in veel gevallen een kinder EHBO-diploma. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen in goede handen zijn.

Bij 24NANNIES zit u niet vast aan een abonnement. Je kunt ervoor kiezen om per oppasbeurt te betalen of een oppaskaart te kopen. Met een oppaskaart betaal je vooraf voor de volgende 10 of 25 oppasaanvragen. Deze kaarten zijn ook onbeperkt geldig. Wil je een oppas die op vaste dagen in de week komt oppassen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Door grote vraag plaatsen wij u helaas wel op een wachtlijst voor een vaste oppas. Wij proberen u echter zo snel mogelijk te helpen.

Bent u geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in en maak je nooit meer zorgen over het vinden van een oppas in Brabant.

Hulp nodig?