Kinderbegeleiding bij shoots, opnames en producties

Ben je op zoek naar kinderbegeleiding of een oppas bij een professionele fotoshoot, televisie- of filmproductie? Dan kan 24NANNIES je helpen.

Onze nannies hebben veel ervaring met het begeleiden van kinderen bij dergelijke producties. Dankzij de professionele zorg van de nannies worden de kinderen goed begeleid, maar hebben ze ook tijd om te ontspannen. En dat is natuurlijk erg belangrijk wanneer je een productie met kinderen draait.

Voordelen nanny bij productie

  • Ervaren en gescreende nannies
  • Dankzij de professionele setbegeleiding wordt er goed op het welzijn van de kinderen gelet
  • De kinderen voelen zich helemaal op hun gemak 
  • De nannies zijn erg flexibel 
  • De nannies bezitten een VOG

Take oppas bij producties

De nanny kan meerdere taken op zich nemen. Ze past niet alleen op de aanwezige kinderen, maar ze begeleidt de kinderen ook op de set. Indien gewenst kan de nanny blijven slapen bij of op de set. De nanny zorgt ervoor dat de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen en kan ze ook begeleiden bij het voorbereiden van een rol. Het takenpakket spreek je van tevoren met de nanny af, zodat hier geen onduidelijkheid over ontstaat. 

Aan de hand van de eisen en wensen voor de productie zal 24NANNIES een selectie maken uit de pool van nannies, woordoor de vaardigheden perfect aansluiten bij de productie.

Prijzen kinderbegeleiding

De prijs voor oppassers bij producties is op aanvraag. Deze prijs is namelijk van meerdere factoren afhankelijk, waaronder de duur van de productie, het takenpakket van de nanny en of de nanny moet blijven overnachten. Ook de locatie van de werkzaamheden speelt een rol. Na een aanvraag zullen wij een offerte uitbrengen. 

Nanny bij televisie- en filmopnames

Wil je graag een nanny bij een televisieproductie, fotoshoot, filmproductie of andere werkzaamheden aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Laatste vacatures

Hulp nodig?