Lockdown nanny

24NANNIES helpt je graag met de zorg voor je kinderen tijdens de lockdown. We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om thuis met kinderen te werken.

Lockdown nanny

24NANNIES helpt je graag met de zorg voor je kinderen tijdens de lockdown. We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om thuis met kinderen te werken. Daarom staan onze nannies voor je klaar. We kunnen je helpen met zowel hele vaste dagen tijdens de lockdown als met dagdelen of losse dagen. Onze nannies passen op de kinderen, maar kunnen ze bijvoorbeeld ook helpen met het thuisonderwijs. Daarnaast kan een oppas in overleg huishoudelijke taken uitvoeren. Hierdoor heb jij meer rust en kun je je beter op jouw werk focussen.

Nanny met kind

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven kunnen wij een nanny tijdens de lockdown verzorgen. Jouw collega’s of werknemers kunnen dankzij een oppas aan huis ongestoord werken en weten dat hun kinderen in goede handen zijn. Meer informatie over bedrijven vind je op deze pagina.

Prijs lockdown nanny

De prijs varieert en is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de duur van de bemiddeling en het aantal uur. Na je aanvraag sturen we je een vrijblijvende offerte op maat.

Laatste vacatures

Hulp nodig?