Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen

Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen

Dankzij de zakelijke eventservice van 24NANNIES is jouw corporate event ook voor kinderen erg geschikt. Onze eventmedewerkers zorgen er namelijk voor dat de kinderen een fantastische tijd hebben, door bijvoorbeeld spelletjes met ze te doen of te gaan knutselen. Hierdoor hebben de ouders meer tijd voor elkaar en zullen de kinderen zich goed vermaken.

24NANNIES kan op diverse soorten evenementen voor kinderbegeleiding zorgen. Onder andere bij een congres, conferentie, bedrijfsfeest, jubileum, familiedag, borrel of ander corporate event. Ook worden onze kinderbegeleiders ingezet bij televisieshoots, filmproducties en sportwedstrijden. Door de 24NANNIES eventservice hoef jij je geen zorgen te maken over de aanwezige kinderen.

Voordelen nannies op zakelijke events in het kort

  • Mogelijkheid tot spelletjes, knutseltafels en nog veel meer
  • Een zorgeloos corporate event voor de ouders
  • Een geweldige tijd voor de kinderen
  • Gescreende en ervaren nannies
  • De nannies kunnen kinderen ook begeleiden bij diverse producties 

Kinderbegeleiding & entertainment

24NANNIES kan voor verschillende activiteiten zorgen tijdens je evenement. Hierdoor zullen de kinderen een extra leuke tijd hebben. Naast spelletjes spelen en knutselen kunnen wij bijvoorbeeld een baby- of peuterhoek inrichten, waar de kleintjes in een afgezette omgeving in alle rust kunnen spelen. Verder is het mogelijk om onder andere een ballenbak, levensgrote puzzels en een popcornkraam aan te vragen. Vrijwel alles is mogelijk. Voor meer informatie over de activiteiten kun je contact met ons opnemen.

Prijs 

De prijs voor kinderbegeleiding en entertainment tijdens jouw event is van diverse factoren afhankelijk, zoals de locatie, de duur van het evenement en de taken. Op basis van deze en andere gegevens maken wij een voorstel op maat.

Voorwaarden

Tijdens het evenement moet er een veilige locatie voor kinderen zijn. Een knutselhoek kan bijvoorbeeld niet dicht bij water liggen. Na je aanvraag nemen we de locatie met je door, zodat onze eventmedewerkers precies weten waar ze aan toe zijn.

Kinderbegeleiding aanvragen

Wil je graag dat kinderen op jouw evenement een geweldige tijd beleven? Neem dan contact met ons op over je aanvraag, dan maken wij een voorstel op maat.