De Huwelijksnanny: de perfecte oppas tijdens je bruiloft

De Huwelijksnanny: de perfecte oppas tijdens je bruiloft 

Wil je jouw huwelijksdag voor de aanwezige kinderen onvergetelijk maken? Vraag dan een huwelijksnanny aan! Deze oppas zal tijdens de bruiloft de kinderen in de gaten houden en ze daarnaast vermaken. 24NANNIES verzorgt al meerdere jaren nannycare op huwelijken, waardoor wij goed kunnen inspelen op je wensen. Daarnaast is het mogelijk om entertainment, activiteiten, spelletjes of een knutseltafel te boeken, zodat de kinderen het helemaal naar hun zin zullen hebben. Op deze manier zorg je gegarandeerd voor een fantastisch huwelijk voor iedereen!

Voordelen huwelijksnanny in het kort

  • Ook de kinderen beleven een geweldige dag
  • Ouders kunnen zorgeloos genieten van de bruiloft
  • Mogelijkheden tot entertainment, activiteiten, spelletjes en knutseltafels onder begeleiding van de oppas
  • De nannies hebben veel ervaring met diverse evenementen, zoals huwelijken

Prijs oppas op een bruiloft

De prijs is van meerdere factoren afhankelijk, zoals de locatie, het aantal kinderen en de leeftijden. Ook gelden er verschillende tarieven voor de spelletjes of het entertainment. De bemiddelingskosten en kosten voor het entertainment ben je na een bevestigde boeking verschuldigd aan 24NANNIES. Het loon betaal je direct aan de nanny.

Voorwaarden huwelijksoppas

Op basis van het aantal kinderen en de leeftijden van de kinderen geven wij een advies over het aantal nannies. Hiermee zorgen we ervoor dat er niet te weinig, maar ook niet te veel nannies op je huwelijk zijn. Onze huwelijksnannies kunnen in principe in het hele land worden aangevraagd, tenzij de locatie erg moeilijk te bereiken is. Als je graag wilt weten of wij ook voor nannies op jouw huwelijk kunnen zorgen, kun je contact met ons opnemen.

Een nanny op een bruiloft aanvragen

Via deze pagina kun je eenvoudig een oppas aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en zorgen voor een voorstel op maat!