24NANNIES logeernanny: een oppas voor de hele nacht

24NANNIES logeernanny: een oppas voor de hele nacht

Wil je graag met je partner een nacht slapen in een andere stad of een weekendje weg naar het buitenland? Maar wie past er dan op je kinderen? Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. 24NANNIES heeft sinds kort de logeernanny in het leven geroepen: een nanny die de hele nacht of een heel weekend op jouw kinderen past en bij jou in huis slaapt. Je kinderen worden gewoon wakker in een vertrouwde omgeving en in hun eigen bed. Wat wil je nog meer?

Maar ook als je graag een aantal nachten achter elkaar goed wilt slapen, kun je beroep doen op de logeernanny. Mocht je kind ’s nachts wakker worden, dan geeft de nanny hem of haar de nodige zorg. Hierdoor kan jij gewoon doorslapen en weet je dat je kind in goede handen is.

Er is wel een voorwaarde verbonden aan het aanvragen van een logernanny; er moet een goede slaapplek voor de oppas zijn (dus niet op de bank in de woonkamer). Zo kan de oppas ook de nodige rust pakken en goed voor je kinderen zorgen. In overleg met de nanny kan hij of zij ook in de kinderkamer slapen. En anders slaapt ze in een andere kamer met bijvoorbeeld een babyphone.

Prijzen

Bemiddelingskosten per:
24 uur: €30
48 uur: €50
72 uur: €70

Er is uiteraard vooraf een gratis kennismaking met de nanny die komt logeren. Zo weet je altijd van tevoren wie er bij je komt oppassen. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!