24NANNIES breidt uit naar Brabant!

24NANNIES breidt uit naar Brabant!

24NANNIES blijft groeien en streeft naar een landelijke dekking. Daarom breiden wij nu ook uit naar de provincie Brabant! Vanaf nu kunnen we in Den Bosch en omgeving, Eindhoven en omgeving en Tilburg en omgeving zorgen voor een betrouwbare en goed gescreende oppas aan huis. Hierdoor kun je onbezorgd een avond uit, gaan eten bij vrienden of familie of een dagje werken. Dankzij onze lieve nannies weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over je kinderen.

Hoe vraag je een oppas aan?

Een oppas bij 24NANNIES aanvragen is kinderspel. Stap één is om je in te schrijven via deze link. Nadat je de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je onbeperkt een oppas aanvragen bij 24NANNIES. Onze nannies staan zeven dagen per week voor je klaar, zowel overdag als ’s nachts. Bovendien kunnen onze event nannies ook voor de kinderen tijdens een feestje of ander evenement zorgen.

Bij 24NANNIES staat het persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij horen graag wat er binnen het gezin speelt, zodat wij de meeste geschikte oppas voor jou kunnen vinden. Als onze nannies worden persoonlijk gescreend en zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en in veel gevallen van een kinder-EHBO certificaat. Zo weet je zeker dat je kinderen in goede handen zijn.

Bij 24NANNIES zit je niet vast aan een abonnement. Je kunt kiezen om per oppasbemiddeling te betalen of om een oppaskaart te kopen. Met een oppaskaart betaal je vooraf voor de komende 10 of 25 oppasaanvragen. Deze kaarten zijn bovendien onbeperkt geldig. Wil je een oppas die op vaste dagen in de week komt oppassen? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Voor een vaste oppas plaatsen we je door de grote vraag helaas wel op een wachtlijst. We proberen je echter zo snel mogelijk te helpen.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in en maak je nooit meer zorgen over het vinden van een oppas in Brabant.